tiistai 8. toukokuuta 2018

matka alkaa

Hei!

Me ollaan Caro ja Jyke. Toistemme parhaat ystävät, mutta nyt myös aviopari. Ajattelimme jakaa sitä, mitä itse olemme matkoilta saaneet, nähneet, kokeneet ja maistaneet. 
Yhteinen matkamme alkoi maaliskuun vaiheilla vuonna 2017. Se on ollut tähän asti opettavainen, armollinen, toista hyväksyvä ja tukeva. 
Toivomme toki, että matka auttaa meitä oppimaan toisiltamme sitä elämää ja niitä kokemuksia, joita toinen sisällään kantaa.

Ajatus blogin kirjoittamisesta tuli pyöräretkemme päätteeksi, kun mietimme siihen astista yhteistä taivalta auringonlaskua katsellessa Vuosnaisissa.
Ajatuksesta siirto tekoihin alkoi paljoa myöhemmin. Asia ikäänkuin unohtui toviksi ja tuli mieleen uudelleen, kun elämäntilanne antoi siihen mahdollisuuden ja kirjoittamiseen jää aikaa.

Joten......  

Suomi on mahtava maa kaikkine rikkauksineen. Kaunis herkkyydessään, mutta toisaalta se näyttää myös karun puolensa. Kaikista kokemuksista rikkaampina haluamme ennen kaikkea antaa kaiken kunnian Jumalalle, joka on antanut meille näin kauniin maan ihastella ja kummastella sen monipuolista luontoa, aistia sen tuulia ja tuoksuja, maistella erilaisia herkkuja ja oppia tuntemaan paremmin toisiamme.

Jokainen meistä on lahja toiselle ihmiselle lähellään.



Kiitos, kun matkaat kanssamme😊 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle!

finnmari

  Matkalla Finnmarilaiseksi Aurinko alkoi paistamaan risukasaankin. Vihdosta viimein työrintamalla tapahtuu jotakin positiivista, sitten kes...